8 Şubat 2014 Cumartesi

SpongeBob SquarePants - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

SpongeBob SquarePants Nickelodeon kanalında yayınlanan bir komedi, animasyon dizisidir. Dünya'nın en bilindik ve en yaygın çizgi dizilerinden biri olan SpongeBob, Türkiye'de de Cnbc-e ve Nickelodeon Türkiye kanallarında SüngerBob KareŞort adı altında yayınlanıyor.
SpongeBob Squarepant çizgi dizisi, Pasifik Okyanusu'nun derinliklerinde Bikini Kasabası'nda geçiyor. Bikini Kasabası'nın neşeli üyesi SüngerBob, komşusu ve en yakın arkadaşı Patrick, komşusu ve iş arkadaşı Squidward, patronu Bay Yengeç, karateci arkadaşı Sandy ve kötü karakter Plankton'un maceralarını konu alıyor.
SüngerBob isminden de anlaşılacağı üzere bulaşık süngerinin konuşan bir versiyonu. Deniz süngeriyle uzaktan yakından alakası yok. Çizgi dizinin ne kadar absürd olduğu daha ana karakterinden anlaşılıyor. SüngerBob'un en iyi özelliği Bikini Kasabası'nın en iyi buger pişiricisi olmasıdır. Bay Yengeç'in patronu olduğu Yengeç Restaurant'ın en çalışkan elemanıdır. Kasiyer Squidward ise dükkanın en tembel ve dizinin en somurtkan karakteridir. SüngerBob ve Patrick'ten nefret eder. Patrick demişken SüngerBob'un en iyi arkadaşı olmasının yanısıra dizininde en aptal karakteridir. SüngerBob ve Patrick bir araya geldiği zaman aptallığın sınırlarını zorlarlar. Sandy ise deniz altında yaşayan bir sincaptır. Fanustan özel bir evi vardır. Deniz altında ise astronot kıyafetiyle dolaşır oksijen alabilmek için. Her türlü aksiyondan hoşlanır, özellikle karate yapmayı çok sever. SüngerBob'un patronu Bay Yengeç'te kasabanın en cimri üyesidir. Paraya tapar, parayla yatar, parayla kalkar. Baş düşmanı Plankton'dur. Aynı zamanda Bay Yengeç'in rakibidir. Plankton işinde çok başarısız olduğu için sürekli Yengeç Burger'in gizli formülünün peşindedir.
SpongeBob SqurePants, yayınlandığı 9 sezon boyunca 40'tan fazla televizyon ödülü kazanmış bir yapımdır. Her yaştan insana hitab etmesi ve absürd hikayeleri 15 senedir dünyanın en fazla izlenen ve sevilen çizgi filmi olmasını sağlamıştır. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder