8 Şubat 2014 Cumartesi

Teenage Mutant Ninja Turtles - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

4 tane Ninja kaplumbağa ve ustaları fareden oluşmaktadır. Dövüş sanatları eğitimi üzerine kurulan dizide kaplumbağalar düşmanı Shreder’e ve ona komutları veren Beyin’e karşı dövüşmektedirler.
Kahramanlarımızın ismi hep ün sahibi olan kişilerden etkilenerek adlandırılmıştır. Leonardo, Raphael, Michelangelo ve Donatello’dur. Leonardo ekibin lideridir. Mavi bir bandaj kullanmaktadır. Raphael ekibin asabi olan karakteridir. Kırmızı bandaj kullanmaktadır. Michelangelo yaramaz ve birazda komik olan karakteri üstlenmektedir. Turuncu bir bandaj kullanmaktadır. Donatello ise bilimle daha çok uğraşan dövüşü en son çare olarak kullanan karakterimizdir. Mor bir bandaj kullanmaktadır.
Bu dört karakterimizde pizzaya büyük bir düşkünlükleri vardır. Onları eğiten usta fare Splinter’dır. Bunun yanında diğer oyuncumuz ve Ninjalara yardımcı olan kişi haber muhabiri April’dır. Çizgi dizisi haricinde filmi de yapılan Teena Mutant Ninja Turtles 3 filmi çekilmiş ve büyük küçük birçok izleyiciye hitap etmiştir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder