8 Şubat 2014 Cumartesi

Terminator: The Sarah Connor Chronicles - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Amerikan Fox televizyonunda yayınlanan bir bilim kurgu, aksiyon ve drama dizisidir. Türkiye'de de Cnbc-e tarafından Türkçe altyazılı olarak yayınlanır.
Dizi, beyaz perde de yayınlanan Terminator serilerinin televizyon dizisi olarak uyarlanmış halidir. Dizide ki olaylar, Terminator 2 ve Terminator 3 arasında ki zamanda geçmektedir. Bu sebeple diziyi izlemeden önce eğer izlemediyseniz, olaylara yabancı kalmamanız için Terminator sinema serisini izlemeniz tavsiye ediliyor.
Sarah Connor'ın oğlu John Connor, gelecekte insanların makinelere karşı vereceği savaşta liderlik yapacaktır. Bu sebeple makineler, John Connor'ı yok etmek için geçmişe ölüm makineleri yollar ve John Connor'u genç ve tecrübesizken yok etmek ister. Sarah Connor ise her ne pahasına olursa olsun oğlunu makinelere karşı savunmak zorundadır. Aksi taktirde dünyanın geleceği makinelerin eline geçebilir. Birde John Connor'ı korumakla görevli 2027 yılından gönderilmiş Cameron Philips adlı bir terminator vardır. Tüm olaylar bu üçlünün etrafında gelişir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder