9 Şubat 2014 Pazar

Torchwood - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Torchwood, İngiltere BBC televizyonunda yayınlanan bir bilimkurgu drama dizisidir. Yine bir İngiliz dizisi olan Doctor Who'nun spin-off'u olarak gösterilen Torchwood ülkemizde de TRT ekranlarında yayınlanmıştır.
Torchwood dizisi, doğaüstü güçler ve dünya dışı yaratıklarla mücadele eden BM'e bağlı Torchwood özel biriminin maceralarını konu alıyor.
Dizinin girişinden bahsedecek olursak, Gwen adlı bir polis memuru olay yeri inceleme görevi sırasında ekibiyle beraber olay yerinden apar topar uzaklaştırılmasıyla şüphelenir. Bu uzaklaştırmanın sebebini öğrenmek isteyen Gwen bir yere gizlenerek neler olduğunu anlamaya çalışır. Bu sırada olay mahalline Torchwood adında ki özel birim gelir ve bir cihaz sayesinde makdülü iki dakikalığına diriltip konuşturur. Bu ekibin başı olan Yüzbaşı Jack Harness'in peşine düşen Gwen yaptığı araştırmalar sonucu Torchwood'un karargahına ulaşır ve onlarla çalışmaya karar verir.
Torchwood, 2007 yılında Gwen rolünü oynayayan Eve Myles ile "BAFTA" ödülünü kazanmıştır. Ayrıca yine aynı yıl en iyi televizyon draması dalında "TV Quick Award" ödülünü kazanmıştır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder