8 Şubat 2014 Cumartesi

The Starter - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

The Starter Wife, Amerikan USA Network kanalında yayınlanmış bir mini dizidir. Gigi Levangie Grazer'in aynı isimli romanından uyarlanan The Starter Wife, Türkiye'de Cnbc-e kanalında yayınlanmıştır.
Molly Kagan, film yapımcısı kocası tarafından terkedilip Hollywood sosyetesinin en zavallı kadını durumuna düşmüştür. Artık kendi ayakları üstünde durmak zorunda kalan Molly, para kazandıracağını umduğu çocuk kitabı işine girer. Molly, yeni ve mütevazı hayatında dostlarının da desteğiyle bu zorlukların üstesinden gelmeye çalışacak. Dizi kısaca, Hollywood'un gösterişli dünyasının zirvesindeyken dibe vuran ve tekrar zirveye yükselmeye çalışan bir kadının maceralarını anlatıyor.
The Starter Wife, sivri dilli komedi anlayışıyla yüksek bir hayran kitlesi yakalamıştır. Baştan Mini Dizi olarak 6 bölüm çekilen dizi, hayranların ilgisi üzerine 10 bölüm daha çekilmiştir.
Dizi oyuncularından Judy Davis, mini diziler kategorisi, en iyi yardımcı oyuncu dalında Emmy ödülü kazanmıştır. Ayrıca dizi 9 ayrı dalda Emmy ödülüne aday gösterilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder